Путін дав наказ звільнити Курську область до 1 жовтня. Втрати ЗС РФ на 21.08.2024

Путін наказав звільнити Курську область до 1 жовтня 2024 року

Командування МО РФ отримало від Путіна наказ звільнити Курську область до 1 жовтня.

Завдання ЗС РФ звільнити від ЗСУ Курську область будь-що, не знімаючи сили з ключових ділянок, де РФ веде наступ на Донбасі. Йдеться насамперед про Покровський та Торецький напрямки. Поки наступ ЗС РФ на цих напрямках не сповільнився – швидше тільки посилився.

Фактично російські війська зараз намагаються направити до Курської області “мікс” підрозділів з усіх напрямків передової, крім Покровського та Торецького. Це, своєю чергою, свідчить у тому, що армія РФ, по-перше, має нині мало ” вільними ” силами і резервами. По-друге, обмежені успіхи під Покровськом і Торецьком на шальках терезів Кремля стоять вище, ніж повернення контролю над Курською областю.

“Зараз ворог висмикує війська прямо з переднього краю. Зокрема із Запорізької області забрали дві бригади, з Херсонського напрямку забрали з резерву два десанто-штурмові батальйони. У Курській області виявилася 810-та бригада Чорноморського флоту, яка була на Херсонському напрямку, 155- я Бригада морської піхоти, яка воювала під Вугледаром.

19 серпня президент Володимир Зеленський, на сьогоднішній день наші сили контролюють понад 1250 квадратних кілометрів території ворога і 92 населених пункти в Курській області.

При цьому командир кадировських бойовиків Апті Ароновіч Алаудінов (Лапті Аладіна) прогнозує “повне завершення СВО” в найближчі 2-3 місяці.

Апті Алаудінов прогнозує успішне завершення СВО через 2-3 місяці, серпень 2024

Втрати армії РФ на 21.08.2024 р. приблизно становлять 603 010 (+1210) осіб

Втрати армії РФ на 21.08.2024

Залишити відповідь