Втрати армії РФ на 20.08.2024. Три мости через р. Сейм зруйновані

Втрати армії РФ на 20.08.2024 – 601800 (+1330) осіб вбитими та пораненими.

Втрати армії РФ на 20.08.2024

ЗСУ зруйнували три мости через річку Сейм в Курській області, тим самим прерізавши шляхи постачання в регіоні. Всередині залишаються до 3000 солдатів РФ. Повідомляється, що до закриття котла залишилося 5 км.

Угруповання російських військ у Глушківському районі відрізано від шляхів забезпечення і фактично опинилося в котлі. У зв’язку з цим проект “Хочу жити” звернувся до росіян із закликом здатися у полон, адже це є єдиним розумним виходом.

“Сотні ваших товаришів по службі зробили правильний вибір і тепер без ризику загинути очікують повернення додому за обміном”, – пишуть у “Хочу жить”.

Російські військові, яких прислали відбивати атаку ЗСУ на Курщині, затиснуті між річкою Сейм та українським кордоном. Російські війська можуть опинитися незабаром в оточенні, адже мости – єдиний шлях для відступу – ефективно знищують українські військові.

ЗСУ отримають перевагу, якщо вийдуть на берег річки, адже це створить бар’єр і допоможе відбити російські атаки.

Хоча кінцеві військові цілі України невідомі, але якщо ЗСУ просунуться вглиб території Росії, вони можуть підвести ключові залізничні вузли в зону досяжності артилерії.

Залишити відповідь