ЗСУ в жаху! 2-я армія світу – ЗС РФ на Авдіївському фронті використовують “полуторки” – радянські вантажівки першої половини 20 століття

Вже 2 тижні, як ЗС РФ без особливих успіхів намагаються оточити та захопити м. Авдіївка, Донецької області. ЗС РФ зазнають величезних втрат в особовому складі та техніці, але кремлю необхідна перемога за будь-яку ціну і на м’ясні штурми кидаються все нові й нові резерви.

Тим часом незважаючи на затвердження кремля, ресурси МО РФ явно виснажуються-так бійці ЗСУ зняли на відео БПЛА використання російськими військами вантажівок “полуторка” періоду 2-ї Світової війни… А ви кажете: “аналогів немає”, “2-я армія світу”. .

Низька якість відео з БПЛА не дозволяє однозначно стверджувати, але з великою часткою впевненості можна стверджувати, що вдалося зафільмувати використання ЗС РФ автомобілів виробництва 30-х років минулого століття (ГАЗ-АА). Судячи з запису, російські війська використовували вантажівки для транспортування піхоти, намагаючись атакувати українські позиції.

ГАЗ – АА (“полуторка”) – вантажний автомобіль Нижегородського, пізніше Горьківського автозаводу, вантажопідйомністю 1,5 т, відомий як “полуторка”. Зразком для нього служила американська вантажівка “Форд” моделі АА, зразка 1930 року, згодом перепроектована за радянськими кресленнями.

Залишити відповідь