ППО ЗСУ знищили за один день три бомбардувальника Су-34 ВКС РФ в Херсонській області

22 грудня 2023 року став ще одним з так би мовити “рекордів” ЗСУ- ППО одеської зенітно-ракетної бригади знищили відразу три бомбардувальника ВКС РФ Су-34

Винищувачі 4-го покоління СУ-34.

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило про знищення 3 російських Су-34

Три російські літаки Су-34 були збиті за допомогою американської системи ППО “Patriot”

Patriot

“Чорною п’ятницею для російських льотчиків☠️” назвав цю трагедію Глава Генштабу ЗС РФ Герасимов.
“Вся Росія тужить… Такого навіть не було в Сирії”, – заявив глава генштабу.

пристосувалися скидати з літаків керовані авіабомби за 60 км від лінії фронту – тобто, десь над своєю територією. Засікти радарами ці бомби важко, бо вони відносно маленького розміру і летять низько. ППО не встигає, а своїх винищувачів у потрібній кількості Україна не має (F-16 тут були б порятунком). Дрони збиваємо, крилаті ракети збиваємо, навіть балістичні ракети іноді збиваємо. А ці прокляті ФАБи ну ніяк не давалися. Вважається, що останні місяці рашисти скидали на голови наших бійців щонайменше 20 ФАБів на день. І що ще гидко: ці бомби виготовлені майже 70 років тому. Це радянські вироби, з яких стерли пилюку і злегка модифікували. Тобто запас цієї погані у русофашистів може бути дуже значний. Треба було щось робити.
І вихід знайшовся! З великою ймовірністю, три рашистські літаки були збиті ДО ТОГО, як скинули бомби. Також з великою ймовірністю Сушки були збиті комплексами “Patriot”, що “кочують”, за допомогою ракет повітряного перехоплення GEM-T. “Подаруночок” для рашистів у тому, що ці ракети “працюють” на дальності до 160 км! А ФАБ мають малу дальність (40 км, максимум 60 км). Про жодні 160 км не може бути й мови.
Що руські робитимуть? Ризикувати літаками та льотчиками, а що вони ще можуть зробити? Неможливо використовувати авіабомби з відстані 160 км. Доведеться їм таки підганяти свої літаки ближче до кордону з Україною, а значить, ми їх збиватимемо! Не впевнена, що така перспектива дуже тішить рашистських літунів. До речі, із 6 льотчиків, мабуть, щонайменше 5 учора загинули.

Втрати армії РФ на 23.12.2023 -352390 осіб
Caption

Залишити відповідь