Скабєєва жорстко потролила росіян. Навіщо так знущатися з пам’яті своїх загиблих солдатів?

Фейки російської пропаганди найчастіше наскільки примітивні, дурні, стільки й нещадні, часом навіть щодо своїх громадян.

Пропагандистка Ольга Скабеєва видала черговий фейк, при цьому жорстко потроливши росіян і знущалася з пам’яті своїх загиблих солдатів.

Що сталося?

Рік тому, у липні 2023 року, ЗМІ було поширене відео від бійця ССО із позивним “Дикий”, як бійці 3-ї штурмової роти, зачищають опорний пункт ЗС РФ біля н/п Урожайне, Донецької області України. На відео з нашлемної камери видно, як бійці із синіми пов’язками (розпізнавальними знаками ЗСУ) та штурмовими гвинтівками НАТОвського зразка штурмують окоп. Під час бою штурмовик знищує кілька російських солдатів (яких, мабуть, застали зненацька, без зброї в руках), а потім закидали інших гранатами.

Тоді у російськоъ аудиторії це відео викликало обурення та шквал критики, звинувачення на адресу ЗСУ у порушенні Женевської конвенції, розстрілі тих, хто здається в полон. Хоча факт спроби “здачі в полон” не підтверджено – російські солдати хаотично бігали по окопах, перший загиблий вискочив з-за рогу з порожніми руками, чомусь витягнутими вперед і трохи вгору, що росіяни розцінили як “спробу здачі в полон”.

Але ця історія, “завдяки” пропагандистці Ользі Скабеєвій, отримала “несподіване продовження” через рік:

У серпні 2024 року, у своєму пропагандистському ток-шоу “60 хвилин” телеканалу “Росія 1” це саме відео, в навмисне “заниженій” якості, Скабеєва піднесла своїм глядачам як “професійну роботу російських морпіхів зі знищення позицій ЗСУ в запорізькому напрямку.”..

Ольга Скабєєва, коментуючи відео, похвалила “російських бійців за професіоналізм і гарну роботу, як за підручником”…

ЩО це було? Невже Оленька на прізвисько “Зливний бачок” не знала про походження відео? Її “обдурили”, підсунули матеріал, а вона “довірлива та наївна” не перевірила? Чи не маючи своїх “подвигів” вирішила видати в ефір чуже за своє, вважаючи свою аудиторію “ЛOXAMИ”, заодно познущавшись над пам’яттю своїх загиблих військових, назвавши їх “солдатами ЗСУ”, ще й викликавши зловтіху у своїх глядачів із приводу загиблих?

Пропагандистка Ольга Скабєєва оконфузилась з новим фейком

Залишити відповідь